Structuri

image003Dincolo de eleganța sau funcționalitatea unei construcții, ceea ce face diferența în timp este conformarea structurală a acesteia. Credem în lucrul făcut cu pasiune, responsabilitate, cu atenție la detalii, iar proiectele noastre complexe iau în considerare fiecare aspect funcțional, tehnic și economic pentru a livra soluții complete și durabile optimizate structurii de rezistență.

Colaborăm cu arhitecții și constructorii pentru a elabora soluții fiabile pentru proiecte de toate tipurile, dimensiunile și nivelurile de complexitate. Combinăm experiența, gândirea strategică și creativitatea echipei noastre cu programe de ultimă generație, pentru a optimiza procesul de proiectare. Căutăm în mod constant să găsim cel mai bun echilibru între cerințele privind forma, funcționalitatea, durabilitatea, termenele și bugetul alocat.

Pentru a ne asigura că structura corespunde pe deplin cerințelor de siguranță și stabilitate, identificăm și calculăm sarcinile statice și dinamice care acționează asupra construcției iar în final, analizând în profunzime fiecare detaliu, stabilim formele și dimensiunile elementelor ce compun structura de rezistență.

De asemenea, elaborăm în detaliu (pe etape, faze, operațiuni) planurile tehnologice pentru realizarea structurii de rezistență, calculăm timpul necesar execuției și realizăm graficele de execuție și montaj.

 


Realizăm proiecte de structură de rezistență pentru construcții subterane și supraterane (metrou, pasaje rutiere, pietonale, parcaje, construcții civile, industriale sau socio-administrative), expertize clădiri, analiză structurală, monitorizarea lucrărilor proiectate, aflate în execuție.

Nu în ultimul rând, un alt obiectiv important în elaborarea proiectelor noastre este protecţia mediului înconjurător atât pe parcursul execuţiei lucrărilor, cât şi al exploatării construcţiilor şi asigurarea unei mentenanţe facile şi necostisitoare a structurilor de rezistenţă proiectate.

În cei peste 40 ani de experiență, Metroul SA a adunat un portofoliu impresionant de lucrări, care stă mărturie capacității manageriale și tehnice pentru derularea proiectelor din domenii diverse