Plan general

Cadastru și topografie

Activitatea noastră presupune colaborarea cu alți ingineri, arhitecți și dezvoltatori pentru a defini vecinătățile terenurilor și pentru a furniza un sprijin esențial dezvoltării urbane și marilor proiecte de infrastructură.

Ținem seama de rolul indispensabil al fiecărui proces în elaborarea soluției finale, indiferent că este vorba de definirea soluției pentru tema primită, elaborarea planului de trasare, realizarea secțiunilor transversale și longitudinale sau transpunerea tuturor celorlalte proiecte în sistemul de coordonate.

image002Prin rigoare, seriozitate și un înalt nivel de profesionalism al personalului specializat, precum și grație tehnologiei moderne utilizate (de la stații totale la aparatură GPS/GNSS) am reușit să oferim soluții și rezultate măsurabile, care vin în întâmpinarea unei cereri tot mai accentuate a populației pentru astfel de servicii.

Executăm: lucrări de cadastru și intabulare, lucrări de topografie inginerească (trasee, ridicări topo, transmiteri puncte de sprijin), rețele de sprijin, sisteme informatice geografice (SIG), identificarea coridoarelor de expropriere și studii topografice necesare realizării PUG, PUZ, PUD, DTAC. Fiecare dintre aceste activități este realizată cu echipamente (stații totale și nivele) Leica și sisteme GPS/GNSS-RTK de dublă frecvență (L1/L2) Trimble ce cuprind o serie întreagă de detalii planimetrice și altimetrice: construcții, drumuri, rețele edilitare, curbe de nivel, etc.

Echipele de teren sunt coordonate de ingineri cu experienţă în domeniul măsurătorilor terestre. Procesarea datelor este realizată exclusiv de specialişti cu studii superioare, având cunoştinţe şi în domeniul bazelor de date.