Istoric

În data de 3 februarie 1975, prin Decretul nr. 15, a fost înființată Întreprinderea Metroul București, având ca obiect de activitate proiectarea și execuția metroului în Municipiul București.

În 1991, partea de concepție și coordonare a Întreprinderii Metroul București a devenit Metroul S.A.. Colectivul său a continuat cu succes tradiția activităților de inginerie și construcții în această minunată aventură a realizării primelor linii de metrou din București.

Cele patru decenii de existență pe care le-am sărbătorit de curând marchează un moment de referință în istoria construcțiilor subterane de la noi din țară.

Motto-ul nostru, “Proiectăm viitorul”, reflectă datorită experienței acumulate pe parcursul celor peste 40 ani de activitate principiul esențial al serviciilor pe care le oferim. Punem accent în activitatea zilnică pe oferirea nu doar a unor servicii de calitate, ci avem în permanență în vedere nevoile clienților noștri.

Am reușit să parcurgem cu succes un drum presărat cu dificultăți spre a deveni un nume de referință pentru activitatea de inginerie din România. Am câștigat astfel încrederea clienților noștri locali și am consolidat o zonă importantă de colaborare în Europa.